Taller de Salut Vocal

Logopeda de veu

Taller de Salut Vocal, la veu representa l’eina principal de moltes professions, i en ocasions, pot experimentar alteracions.
Per aquesta raó, és essencial dedicar temps a cuidar el nostre instrument vocal. El taller de veu aborda temes com l’anatomia i fisiologia vocal, els principals trastorns vocals. Els diversos factors de risc, les pautes d’higiene vocal per al dia a dia, així com l’aprenentatge i la pràctica d’exercicis específics per millorar la qualitat vocal.
Professionals com docents, cantants i periodistes posseeixen una eina indispensable per al seu treball: la veu. Avui dia, un nombre considerable de persones malgasten o abusen de la seva veu, provocant, en molts casos, problemes com la ronquera i la fatiga vocal, els quals interfereixen en el desenvolupament normal de les seves tasques professionals. Per abordar aquesta problemàtica, sorgeixen els tallers de veu, amb l’objectiu de proporcionar eines essencials per reduir l’ús excessiu de la veu, aprendre tècniques vocals adequades i adquirir hàbits que millorin la qualitat vocal.
És crucial que les persones tinguin l’oportunitat d’aprendre sobre la salut vocal per prevenir possibles trastorns que puguin sorgir al llarg de la seva vida. La veu, com a element clau de la comunicació, està estretament vinculada a la dimensió psicoemocional de la persona.

 

«La veu és el gran canal d’expressió que facilita la interacció amb el món; és personalitat, és imatge i mereix ser cuidada amb esmerç».

Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. Personalitzar cookies   
Privacidad
Necessites ajuda?